BAG HYLLEN & CO STÅR ET STÆRKT TEAM

Vi er Nanna og Nicolai, og det er os, der står bag Hyllen & Co. Tilsammen har vi 18 års erfaring inden for faget, og vi er lige passionerede omkring at gøre tingene på vores helt egen måde. Derfor har vi etableret Hyllen & Co. Vi tror nemlig på mere nærvær, god tid, no bullshit-rådgivning, omhu og professionalisme.
Vi mødte hinanden som kollegaer hos en af de større mæglerkæder. Her fandt vi hurtigt ud af, at vi begge har et ekstra gear og et særligt drive for at performe og yde den bedst mulige kundeservice. Med Hyllen & Co er vores mission at give dig en unik oplevelse, og derfor dedikerer vi os 110 pct. til ethvert salg.

LÆR OS LIDT BEDRE AT KENDE

Nanna Christensen
Founder, ejer & ejendomsmægler MDE
(+45) 21 31 24 68
nac@hyllenogco.dk
Nanna er uddannet ejendomsmægler (MDE). Hos Hyllen & Co er det Nanna, der tager sig af alt det juridiske i forbindelse med salget af din bolig. Det er hun hammer dygtig til, og hun har tidligere siddet med sagsbehandling fra A-Z i flere af de store mæglerkæder. Med sin solide juridiske erfaring og baggrund inden for mæglerfaget er Nannas værktøjskasse et kæmpe aktiv for Hyllen & Co.
Nanna er knivskarp og har ben i næsen. Hun er både struktureret, disciplineret og grundig, og så har hun øje for alle detaljer. Nanna er utrolig empatisk – og vi har endnu ikke mødt nogen, der ikke har god kemi med Nanna.
Selv bor Nanna i Kbh., og hun er hjemmevant i alle de københavnske og nordsjællandske postnumre.
Nanna skal opleves – glæd dig til at møde hende.

Nicolai Hyllen Mikkelsen
Founder & ejer
(+45) 53 89 25 50
Nicolai har +10 års erfaring inden for branchen og har bl.a. tidligere været partner i en større mæglerforretning.
Nicolai står bag salget af nogle af de dyreste og mest eksklusive ejerlejligheder i København inden for de seneste par år. Det er han bl.a. lykkedes med, fordi han er ultra konkurrencemindet. Når han sætter sig et mål, så når han det – altid. Det er et medfødt talent. Så skal dit nuværende hjem sælges, stopper Nicolai ikke, før handlen er lukket med det mest tilfredsstillende resultat for dig som sælger.
Nicolai bor selv i København, og han kender hver en gade og afkrog af byen. Dét kan han bl.a. takke sin fotografiske hukommelse for.
Nicolai er et festfyrværkeri af lige dele flid, professionalisme, selvtillid og god energi, som skal opleves.